Over ons


“Wij creëren sfeervolle en functionele werkomgevingen!”

Wij creëren sfeervolle en functionele werkomgevingen! Wij zijn ervan overtuigd dat de combinatie van sfeer en functionaliteit uw rendement verhoogt! Een sfeervolle werkomgeving zal de creativiteit én productiviteit bij u en uw medewerkers verhogen. Daarnaast zal een juist in te stellen werkplek ook de productiviteit verhogen én een lager ziekteverzuim opleveren! Wilt u hierover eens vrijblijvend sparren? Neem dan contact met ons op!

Wie zit er achter Werk Sfeer Kantoorprojecten?

Oprichter en mede-eigenaar van Werk Sfeer Kantoorprojecten is Bart Manders. Begin juni 2014 is hij vanuit Rijsbergen, centraal gelegen tussen Zundert, Breda en Etten-Leur, gestart met Werk Sfeer Kantoorprojecten. In 2016 wordt Marianne Schlamann mede-eigenaar van Werk Sfeer Kantoorprojecten en zal zich bezig houden met marketing, administratie en op het creatieve vlak.

Bart: “De naam zegt het al: ik streef naar een sfeervolle, doch functionele werkomgeving bij klanten! Elke klant is voor mij even belangrijk; of het nu om een bureaustoel of een complete kantoorinrichting gaat! Ik hoop u snel te mogen ontmoeten om ook úw werkomgeving sfeervol en functioneel te maken!

windmolensMVO

Wij vinden het belangrijk dat we respectvol met elkaar, met onze sociale omgeving en met onze planeet omgaan. We hebben elkaar en een gezonde aardbol nodig om ook de kinderen van onze kinderen een toekomst te geven!

Wij leveren uw producten met zo min mogelijk verpakkingsmaterialen. Indien er toch verpakkingsmateriaal nodig is, zullen we dit gescheiden afvoeren! Papier en karton wordt zo veel mogelijk ingeleverd bij ‘Stichting vakantie voor iedereen‘ zodat mensen met een beperking ook kunnen genieten van een heerlijke vakantie!

Wanneer we te maken krijgen met ‘oud’ kantoormeubilair dat afgevoerd moet worden, proberen wij hier stichtingen of instanties blij mee te maken. Zo hebben we in 2016 het Bloemencorso, Buurtschap Rijsbergen voorzien van ‘nieuwe’ tafels en stoelen.

Hoe gaan onze leveranciers hiermee om? Hieronder treft u de links aan naar statements van onze leveranciers.